Good change ahead!

Posted in Lifestyle, Persoonlijk

Jazeker, je leest het goed. Er zijn voor mij goede veranderingen op komst. Ik merkte de laatste tijd dat ik het nogal lastig vind om dagelijks een leuk item voor jullie op de website te plaatsen omdat ik het behoorlijk druk heb. Ik werk op dit moment 32 uur per week bij een uitzendbureau, ga hiernaast naar school in deeltijd om mijn studie HRM af te ronden, probeer nog een leuke partner te zijn voor mijn vriend en een leuke vriendin voor mijn vrienden, en flans ook elke week een verslagje in elkaar over verandermanagement, loopbaancoaching of strategic human resource management (En dat laatste is precies zo leuk als het klinkt. Juist. Niet)

Omdat ik niet in Groningen, maar in Veendam en Stadskanaal werk op dit moment ben ik ook veel tijd kwijt met reizen. Jammer genoeg is de enige auto die wij bezitten de lease auto van mijn vriend en heeft hij deze nodig voor zijn werk. Ook heb ik niet een autobudgetje ergens in een oude sok liggen (helaas) dus ik ben gebonden aan het openbaar vervoer. Praktisch gezien betekent dit dat ik zo’n 12 uur per dag weg ben. Ik ga om zeven uur van huis, en ben ook om zeven uur weer thuis. Als ik dan thuis ben moet er nog worden gekookt en gegeten. Als ik dan om acht uur op de bank neerplof heb ik nergens meer zin in behalve in mijn BED.

MAAR, zoals ik schreef: good change is ahead! Toen ik deze website begon wilde ik ontzettend graag dagelijks nieuwe dingen posten en zoveel mogelijk doen wat ik het allerliefste doe: bloggen en creatief schrijven op mijn eigen plek. Door alle drukte en een zeer hardnekkige griep die niet over ging heb ik dit de eerste weken niet kunnen realiseren. Wel werd ik SUPER blij van jullie reacties en van de statistieken die laten zien dat er veel mensen zijn die het leuk vinden wat ik schrijf. GOED, genoeg geluld, WAT GAAT ER VERANDEREN DAN? Ik heb *tromgeroffel* per 1  november een nieuwe baan! Ik ga drie dagen per week werken bij de Gemeente Groningen waar ik een ontzettend tof project mag opzetten voor langdurig werklozen. Niet alleen de baan staat me enorm aan, het feit dat het in Groningen is én dat ik een dag minder ga werken betekend dat ik meer tijd kan vrijmaken voor mijn website!

Vanaf 1 november kunnen jullie dus elke dag een leuke blog verwachten. Bepaalde dingen zullen terugkomen, zoals de rubriek persoonlijk. Nu ik een persoonlijk verhaal heb gedeeld en heb gezien hoeveel reacties dit opriep, wil ik ook graag verhalen van anderen gaan delen. Dus, heb jij ook iets meegemaakt waarmee jij andere mensen denkt te inspireren, een taboe mee wil doorbreken of wil je gewoon je verhaal delen omdat het enorm belangrijk voor je is? Mail mij dan op info@becomingme.nl en wij gaan jouw verhaal samen uitwerken.

Lieve mensen, ik heb er zin in deze changes, ik hoop jullie ook!

Liefs, Maaike

 

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Misschien vind je dit ook leuk