Hallo lieve lezers!

Posted in Geen categorie

Van harte welkom op mijn nieuwe site: Becoming me! Na heel lang wikken, wegen en denken heb ik het toch aangedurfd een website te beginnen. Mijn EIGEN punt.nl. Ik ben hard aan mijn leven aan het sleutelen en hierbij stel ik voorop dat ik dingen ga doen doe IK leuk vind. Bloggen is daar bij uitstek een goed voorbeeld van: ik haal er zoveel plezier uit! Na maandenlang niet te hebben geblogd sta ik weer voor jullie klaar om jullie leuk en (hopelijk) interessant leesvoor te brengen. HIEP HIEP HOERA. Let wel: ik ben nieuw in de wereld van het customizen en websitebouwen, dus het design is nog láng niet wat het moet worden/zijn!

Wat kunnen jullie verwachten?

Van alles! Voornamelijk blogs over mijn strijd gelukkig te worden en te bereiken wat ik uiteindelijk wil bereiken: iets dat iedereen in mijn leeftijdscategorie denk ik wel herkend. Ik ben nu op een punt in mijn leven beland dat ik vooruit wil kijken, in plaats van in het verleden te blijven hangen. Ik wil een leuke baan, een leuk leven en EINDELIJK mijn diploma binnenkort ophalen.

Leuk Maaike, maar wat betekent dat dan?

Dat ik blog over álles wat ik interessant vind! Zolang dit maar over het echte leven gaat dat ik probeer te ontdekken. Ik ben geen fashionblog, mamablog of DIYblog (wat NIET betekend dat die niet leuk zijn) maar ben niet in een hokje te plaatsen. Ik blog over het leven en álles wat daar bij komt kijken. De struggels die ik meemaak om te komen waar ik wil zijn, de gekke plaatsen die ik tegenkom, andere levensstijlen die ik interessant vind, verhalen van anderen die me inspireren: you name it, I will write about it. Ook vind je hier regelmatig leuke winacties, vlogs en gastblogs.

Ik stel voor dat we het gewoon proberen samen. Vind je het leuk? Verspreid dan het woord! Vind je het niks? No hard feelings.

Ik hoop jullie in ieder geval vaker terug te zien, hier op Becoming me! Wat zouden jullie willen lezen?

Liefs,

Maaike

ps. Ben je benieuwd naar mijn oude blogs? Je vindt ze hier!

Read more

 

 

Next Post

Leave a Reply

Misschien vind je dit ook leuk