Terug van weggeweest

Posted in Afvallen, Persoonlijk

Hier ben ik dan weer eens nadat jullie toch een flink aantal maanden niks van me hebben gehoord. Reden? De Russische medemens/mederobot vond het nodig mijn website massaal te spammen. Gevolg: ik was geblokkeerd door mijn provider en moest van ALLES doen om weer toegelaten te worden tot de interwebs. (Nouja, het was vooral moeilijk wat ik moest doen en ik ben er wederom achter gekomen dat alleen woorden kunnen typen niet voldoende is voor het bijhouden van een website).

Enfin, ik heb er wat uren in geïnvesteerd en zie hier mijn spamloze terugkomst. Sinds juli is er het één en ander gebeurd in mijn leven dat het delen waard is.

Ik ging eindelijk op de gezonde tour..

.. En ik hield het aanzienlijk langer vol dan de gemiddelde drie dagen die jullie van mijn gewend zijn. Zoals jullie weten doe ik vaak pogingen mijn levensstijl aan te passen om af te vallen en gezonder te worden. De voornemens bestaan dan om er hele leuke blogs over te schrijven zodat ik het volhoud. Vaak stel ik mezelf en jullie echter na plus minus drie dagen teleur door weer aan een sigaret te gaan zuigen of een brok voorbijvliegend chocola in mijn mond te stoppen omdat ik de ruggengraat van een kwal heb. Vanaf mei dit jaar ben ik echter maar liefst drie maanden rookvrij geweest en ook heb ik in die tijd geen druppel alcohol gedronken. Daarnaast stapte ik iedere dag op de hometrainer om de kilo’s die ik aankwam door het stoppen met roken voor eeuwig te verbannen uit mijn leven. Ik voelde me fantastisch.

En toen werd het zomer..

.. Ja, toen werd het zomer. En ging ik op vakantie. Gezellig, met twee vrienden en mijn lieve vriend naar Kroatië. Het was fantastisch, maar toen mijn voeten over de Nederlandse grens bij Bunde kwamen, bleken ook mijn nieuwe goede voornemens allemaal weg. Ik rookte en at als een malle op vakantie. En hoewel ik een fantastische tijd heb gehad, voelde ik me toch echt beter vóór de vakantie. Vandaar dat ik mijn gezonde leven weer wil oppakken. Daarbij wil ik gewoon weer lekker schrijven. Ik heb het gemist. Lezen jullie weer mee?

Liefs Maaike

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Misschien vind je dit ook leuk