Winnaar Rituals winactie

Posted in Winacties

Wat was dit een leuke winactie! Ik heb er een aantal volgers bij op Instagram en Facebook en wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het meedoen! Maar, Henny Huisman zong het al eens en het is ook bij deze winactie waar, er kan er maar één de winnaar zijn! Heb je niet gewonnen? Vrees niet! Rond kerst zal er weer een toffe nieuwe winactie verschijnen op de website. Hieronder kan je lezen wie er heeft gewonnen!

De winnaar van de Rituals Winactie is geworden….

tamara-wint

Tamara, gefeliciteerd! Ik hoop dat jij met dit pakket een aantal heerlijk ontspannende uren in de badkamer door kan brengen. Je mag een bericht met je adres sturen naar de facebookpagina van Becoming me en het pakket komt zo snel mogelijk naar je toe.

De rest hoop ik natuurlijk de volgende actie weer te zien, nieuwe ronde; nieuwe kansen!

Liefs, Maaike

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Misschien vind je dit ook leuk