Winnen! Rituals pakket | The Ritual of Dao

Posted in Lifestyle, Winacties

Sinterklaas en (zwarte) piet zijn weer in het land en ik vind dat beregezellig. Ik houd heel erg van deze tijd met gezellige lichtjes, kadootjes, familie, vrienden en eten. Ik kan niet wachten tot het kerst is, want ik ben een echte kerstaholic, maar ik kan het feestje van de Sint en zijn pietermannen ook best waarderen. Omdat ik blij ben dat de website goed loopt, er steeds meer bezoekers komen én het natuurlijk een beetje feest is door de inluiding van heel veel leuke feestdagen met de komst van de Sint, ga ik vandaag een heel leuk kado weggeven!

Hoewel de gezelligheid in Nederland alleen maar toeneemt de komende anderhalve maand, neemt ook de kou behoorlijk toe. Ik miste gisteren toen ik van de supermarkt naar huis liep ineens handschoenen, dat gevoel had ik al lang niet meer gehad. Ik vind het heerlijk om dan na het thuiskomen en een heerlijk warme douche te nemen óf een lekker warm bad voor mezelf te maken (al heb ik voor het laatste meestal te weinig geduld).

Zo’n warme douche vind ik nog een stukje fijner met doucheschuim of -olie van Rituals. Ik houd van hun producten, ze ruiken intens lekker en zijn lief voor mijn vaak droge huid. Ik vind het daarom heel leuk om één Rituals pakket weg te geven, zodat ik iemand anders ook zo’n verwenmomentje in de kou kado kan doen. In het pakket zit een douchegel, een bodyscrub, doucheolie en een deodorant. Je kan het pakket in de winkel kopen, of bij bol.com voor €29,50,-

Wat moet je doen om te winnen?

Winning is easy!

  1. Like Becoming me op Facebook en Instagram
  2. Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet

Makkelijker wordt het niet!

 

Heel veel succes lieve lezers. Ik laat jullie volgende vrijdag (25 november) weten wie het pakket heeft gewonnen.

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Misschien vind je dit ook leuk