Een nieuw begin

Posted in Lifestyle, Random

Zo hé, wat een week! Zoals jullie eerder al konden lezen ben ik deze week begonnen met mijn nieuwe baan bij de Gemeente. Inmiddels heb ik mijn eerste drie dagen achter de rug en zit ik bij te komen van héél veel nieuwe indrukken, vergaderingen, meetings, nieuwe informatie en het ontmoeten van collega’s. Wel kan ik oprecht zeggen dat mijn eerste indruk hartstikke goed is, en dat ik mega veel zin heb in dit nieuwe avontuur. Ook beloofde ik jullie in de vorige blog dat ik dagelijks nieuwe dingen zal gaan posten vanaf 1 november. Oké, het is nu dan 3 dagen later maar vanaf nu ga ik jullie dagelijks verblijden op mijn site en in dit nieuwe avontuur heb ik ook onwaarschijnlijk veel zin! Ik hoop jullie ook.

Zo kunnen jullie vanaf nu wekelijks een persoonlijk verhaal lezen zoals ik al eerder schreef. Niet van mij, maar van mensen die mij inspireren en waarvan ik vind dat het verhaal gedeeld moet worden. Niet alleen omdat het indrukwekkend is om te lezen, maar ook omdat het misschien wel iemand kan helpen die in dezelfde positie zit en geen idee heeft wat een volgende stap zou kunnen zijn. Meedoen aan de rubriek kan ook nog steeds! Vul het contactformulier in onder het kopje ‘contact’ en we gaan samen kijken hoe we jouw verhaal op een zo mooi mogelijke manier naar buiten kunnen brengen.

Uiteraard zal ik ook gaan schrijven over mijn weg naar een gezond lichaam. Vanaf het moment dat ik begon met mijn nieuwe baan ben ik gezond(er) gaan eten en ik kijk er naar uit resultaat te ontdekken op de weegschaal. Elke twee weken neem ik jullie mee in de weg hier naar toe.

Bij een blog horen tegenwoordig ook video’s. Eens in de twee weken kunnen jullie een video op mijn youtube kanaal verwachten. Van vlogs tot tags tot shoplogs, het komt állemaal voorbij!

Naast de vaste rubrieken zal ik gewoon in het wildeweg schrijven over wat me interesseert, frustreert, blij maakt en inspireert. Ik hoop jullie in ieder geval vaak terug te zien hier. Mocht je niks willen missen van Becoming me, like dan de pagina op facebook en blijf altijd op de hoogte. Hebben jullie tips of vragen? Vul het contactformulier in op de site en ik neem contact met je op.

Ready? Let’s go!

 

Liefs, Maaike

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Misschien vind je dit ook leuk