Browsing Category:

Afvallen

Week 2: Time to hit the gym

Posted in Afvallen, Persoonlijk

Jahoor, week 2 van mijn nieuwe, gezonde en geordende leven zit er op. Ik begin steeds meer te wennen aan nieuwe rituelen en neem van oude afscheid. Ik sta niet meer slaapdronken aan een sigaret te lurken, maar stap na het horen van mijn wekker gelijk onder de douche om vervolgens van een gezond ontbijt te genieten. Een aangename verandering. Hoewel het leven zonder drank en sigaretten me vrij goed lijkt af te gaan heb ik ook mijn moeilijke momenten. Ook ben ik me in de afgelopen week gaan realiseren dat ik er écht niet meer omheen kan: ik zal moeten gaan sporten.

Read more…

Terug van weggeweest

Posted in Afvallen, Persoonlijk

Hier ben ik dan weer eens nadat jullie toch een flink aantal maanden niks van me hebben gehoord. Reden? De Russische medemens/mederobot vond het nodig mijn website massaal te spammen. Gevolg: ik was geblokkeerd door mijn provider en moest van ALLES doen om weer toegelaten te worden tot de interwebs. (Nouja, het was vooral moeilijk wat ik moest doen en ik ben er wederom achter gekomen dat alleen woorden kunnen typen niet voldoende is voor het bijhouden van een website).

Enfin, ik heb er wat uren in geïnvesteerd en zie hier mijn spamloze terugkomst. Sinds juli is er het één en ander gebeurd in mijn leven dat het delen waard is.

Read more…

New body please! #2 | 40 days sober

Sinds twee weken ben ik bezig met gezonder eten, bewegen, afvallen en alles wat erbij komt kijken als je je lichaam op een positieve manier wil veranderen. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het moeilijker vind dan ik dacht. De app van Thuisbezorgd is nog steeds vrij makkelijk te vinden op mijn mobiel na een dag werken. Daarbij eet ik in de maand november altijd veel alleen omdat vriendlief dan overwerkt tot een uur of elf ’s avonds en ik vind het ontzettend stom om voor mezelf alleen te koken. Wel zijn er een paar positieve veranderingen geweest, én ga ik een nieuwe uitdaging aan.

Read more…