Browsing Category:

Lifestyle

Hoe ik het grandioos verklootte in week #3

Posted in Lifestyle, Persoonlijk

Surprise, surprise. Ik bleek weer eens de ruggengraat van een kwal te hebben toen het éventjes moeilijk werd. afgelopen zaterdag had ik een feestje van een goede vriend en hier rookte ik en dronk ik. Het is niet zo dat ik me volledig klem heb gezopen, maar ik voelde me de volgende ochtend alsof er drie treinen over me heen waren gereden omdat mijn lichaam nu eenmaal niet heel goed gaat op drank en drugs sigaretten. Hoewel ik niet heel blij was zondag, denk ik dat het goed is dat het is gebeurd. Ik weet nu namelijk meer dan eens 100% zeker: ik. wil. niet. meer.

Read more…

Week 1: Hoe houd ik dit vol?!

Posted in Lifestyle, Persoonlijk

Ja, week 1 van mijn nieuwe, rustige, kalme leven zit er op. De vraag die de afgelopen 7 dagen regelmatig naar boven is komen borrelen staat in de titel van deze blogpost: hoe houdt ik dit in hemelsnaam vol? Rust orde en regelmaat is goed voor de mens, dat merk ik aan alles in mijn lichaam. Het is alleen wel érg rustig, iets wat ik niet gewend ben. Hoe ik probeerde te wennen aan deze rust lezen jullie hier onder.

Read more…

Het verhaal van Iris, deel 2

Posted in Lifestyle, Persoonlijk

Iedereen zegt het wel eens: ‘Geen idee, ik voel me gewoon een beetje depri.’ Toch zit er nog een levensgrote kloof tussen ‘ik voel me rot’ en ‘ik ben depressief’. Iris deelt vandaag haar verhaal met ons, over hoe het écht voelt om depressief te zijn. Ze doet dit omdat ze hoopt dat de taboe rondom het hebben van een depressie, en het zoeken van hulp en stuk minder zal worden in de toekomst. Vandaag lees je deel 2 van het verhaal van Iris. Heb je deel 1 gemist? Je kan hem hier teruglezen. 

Read more…

Waarom lukt mijn leven niet?

Posted in Lifestyle, Persoonlijk

Over drie maanden, op 17 februari is het 26 jaar geleden dat ik ter wereld kwam. Waar ik eerder altijd uit keek naar mijn verjaardag met slingers, kadootjes, familie en vrienden merk ik nu dat ik liever een rem op mijn leven zou zetten. Niet alleen omdat ouder worden gewoon minder leuk is wanneer je groter wordt, nee, omdat ik het gevoel heb dat ik zo verdomd weinig heb bereikt in mijn leven. Ik vraag mezelf steeds meer af de laatste tijd: waarom lukt mijn leven niet?

Read more…