Browsing Category:

Persoonlijk

Hoe ik het grandioos verklootte in week #3

Posted in Lifestyle, Persoonlijk

Surprise, surprise. Ik bleek weer eens de ruggengraat van een kwal te hebben toen het éventjes moeilijk werd. afgelopen zaterdag had ik een feestje van een goede vriend en hier rookte ik en dronk ik. Het is niet zo dat ik me volledig klem heb gezopen, maar ik voelde me de volgende ochtend alsof er drie treinen over me heen waren gereden omdat mijn lichaam nu eenmaal niet heel goed gaat op drank en drugs sigaretten. Hoewel ik niet heel blij was zondag, denk ik dat het goed is dat het is gebeurd. Ik weet nu namelijk meer dan eens 100% zeker: ik. wil. niet. meer.

Read more…

Week 2: Time to hit the gym

Posted in Afvallen, Persoonlijk

Jahoor, week 2 van mijn nieuwe, gezonde en geordende leven zit er op. Ik begin steeds meer te wennen aan nieuwe rituelen en neem van oude afscheid. Ik sta niet meer slaapdronken aan een sigaret te lurken, maar stap na het horen van mijn wekker gelijk onder de douche om vervolgens van een gezond ontbijt te genieten. Een aangename verandering. Hoewel het leven zonder drank en sigaretten me vrij goed lijkt af te gaan heb ik ook mijn moeilijke momenten. Ook ben ik me in de afgelopen week gaan realiseren dat ik er écht niet meer omheen kan: ik zal moeten gaan sporten.

Read more…

Week 1: Hoe houd ik dit vol?!

Posted in Lifestyle, Persoonlijk

Ja, week 1 van mijn nieuwe, rustige, kalme leven zit er op. De vraag die de afgelopen 7 dagen regelmatig naar boven is komen borrelen staat in de titel van deze blogpost: hoe houdt ik dit in hemelsnaam vol? Rust orde en regelmaat is goed voor de mens, dat merk ik aan alles in mijn lichaam. Het is alleen wel érg rustig, iets wat ik niet gewend ben. Hoe ik probeerde te wennen aan deze rust lezen jullie hier onder.

Read more…

Hallo nieuw begin

Posted in Persoonlijk

2018 is net om de hoek komen kijken en dat kwam mij perfect uit. Ik had een stok achter de deur nodig om een aantal beslissingen in mijn leven te maken waar ik meer dan achter sta. Die beslissingen hebben allemaal te maken met een zin die vorig jaar al eens uit mijn mond kwam: ‘Zou ik niet iets meer van mijn leven genieten als ik iets minder een levensgenieter ben?’

Read more…